Forum » General » Support » Adidas Pure Boost Schoenen

Adidas Pure Boost Schoenen

  • adidas Y-3 en Boost gaan niet vaak hand in hand, maar nogal wat releases uit het verleden van de line-up hebben de vorm van de meer technische esthetiek doorbroken met een passende dosis prestatie-ethos. Adidas Pure Boost Heren/Dames En hoewel de subserie niet volledig heeft vastgehouden aan het gepatenteerde inline-ontwerpmerk, heeft het een paar pogingen gedaan bij de Pure Boost, een release die ooit een van de populairste sneakers op de markt was.

    Imagine

    Ferg onthult dat hij niet alleen een rapper is, maar ook een hardloper in een nieuwe campagne met adidas met de nieuwste kleurstellingen voor de Adidas Pure Boost Schoenen. Het onderschatte model in de adidas Boost-hardloopfamilie is Ferg's favoriete schoen als hij door de straten van NYC rent met zijn stylist en hardloopcoach Kwasi Kessie. Zoals je kunt zien, is de Pure Boost DPR nog een andere adidas performance-runner die zich naadloos vertaalt in een stijlvol lifestyle-silhouet.

    Iets over het hoofd gezien, maar niet minder comfortabel en stijlvol dan andere hardlopers met Boost-demping, arriveert de Adidas Pure Boost te Koop dit najaar in een nieuwe look van "Trak Brown". Het gebreide bovenwerk heeft een gemêleerde mix van licht en donkerbruin voor een algeheel zandkleurig uiterlijk en een perfecte ingehouden hardloper voor zowel prestaties als casual stijl - en dat alles met een gewicht van slechts 9 ons per schoen.

    Het is bijna een jaar geleden dat Adidas Pure Boost Verkoop ons voor het eerst een preview gaf van hun Boost-technologie, een vooruitgang die lopers beloofde extra demping te geven, maar de dingen licht genoeg hield om bij elke stap energie terug te krijgen. Nu blijft adidas indruk maken terwijl we een glimp opvangen van de levensstijltendensen van de adidas Pure Boost. De release is exclusief voor Adidas en Foot Locker en nu heeft de Euro-tak ze vandaag beschikbaar in zes nieuwe monochromatische kleurstellingen, variërend van een zwart, zonnerood, zonneblauw en een damespaar dat een "Jersey" -look krijgt om een ​​comfortabele imitatie te imiteren katoenen T-shirt.

    Heeft adidas zijn niche gevonden met de introductie van op de jaren 80 geïnspireerde hardlopers gericht op lifestyle-kleding? Of het nu de introductie van de ZX Flux was of hun felbegeerde Primeknit-technologie die silhouetten zoals de adidas ZX 500 overnam, de creatieve inspanningen van de drie strepen doen zeker wat wenkbrauwen fronsen. Kopen Adidas Pure Boost Vandaag kijken we opnieuw naar die "Solar Blue" adidas Primeknit Pure Boost, een schoen die het geweven bovenwerk combineert met de BOOST-technologie op de zool voor een extra comfortabele rit. Hoewel de sneaker al zijn weg naar de Verenigde Staten heeft gevonden, zullen Europese shoppers verheugd zijn te weten dat het model deze zaterdag 17 mei eindelijk zal aankomen bij geselecteerde retailers zoals London's Foot Patrol voor een in-store pick-up.

    www.snkrshopeenl.com
      December 6, 2021 8:03 PM PST
    0