Forum » General » Support » Adidas Pureboost Bestel Online

Adidas Pureboost Bestel Online

  • De Adidas Pureboost Online Kopen krijgt misschien niet zoveel glans als die van de NMD en Ultra Boost, maar het Boost-gedempte model over de volledige lengte is absoluut allesbehalve een goedkoop alternatief voor beide drie-streep-go-to’s. Het is een klasse apart dankzij een laag bij de grond gevoel, een breder platform dat perfect is voor degenen onder jullie die vinden dat de Ultra Boost een beetje te smal is, en een bijgewerkte Stretch web rubberen buitenzool die helpt bij tractie. De Pure Boost DPR keert op 1 augustus terug in deze nieuwe Tactile Yellow-colorway met een grijze en gouden combinatie die uniek genoeg is om ieders aandacht te trekken.

    Iets over het hoofd gezien, maar niet minder comfortabel en stijlvol dan andere hardlopers met Boost-demping, arriveert de Adidas Pureboost Bestellen dit najaar in een nieuwe look van “Trak Brown”. Het gebreide bovenwerk heeft een gemêleerde mix van licht en donkerbruin voor een algeheel zandkleurig uiterlijk en een perfecte ingehouden hardloper voor zowel prestaties als casual stijl – en dat alles met een gewicht van slechts 9 ons per schoen.

    Boost-technologie dient tegenwoordig als de belangrijkste kostwinner van de drie strepen, omdat elke schoen die is uitgerust met de unieke dempingstechnologie ongelooflijk goed lijkt te verkopen. Deze Adidas Pureboost Bestel Online heeft ook veel te danken aan de unieke constructie van het bovenwerk, aangezien een geweven Primeknit-basis is gebrandmerkt met unieke drie streeplogo’s aan de mediale zijde die semi-gecamoufleerd zijn door de verweven strengen van Crystal White en Vivid Red. De slip-on-esthetiek keert hier terug, evenals een uniek hielondersteuningssysteem dat het patroon van Boost nabootst voor extra eenheid overal.

    Een van adidas’ nieuwste hardloopschoenen die de grens tussen strikt functionele prestaties en een stijlvolle casual sneaker vervaagt, de Nieuwe collectie Adidas Pureboost, komt in een van zijn beste kleurstellingen tot nu toe. De lichtgewicht en veerkrachtige hardloper die een buitenzool van EVA-schuim combineert met een Boost-middenzool, wordt ton-sur-ton marineblauw vanwege het bovenwerk en de buitenzool met meerdere texturen, terwijl het witte Boost-schuim het daartussen verdeelt.

    De Adidas Pureboost Heren/Dames, alleen voor dames, krijgt een herfstupgrade met deze nieuwe all-terrain editie. De Pure Boost X ATR heeft nog steeds de unieke “zwevende” boog voor een sokachtige en nauwsluitende pasvorm, maar wordt geüpgraded met een robuustere zool met extra grip voor die off-road of natte en gladde runs. De all-terrain Pure Boost X debuteert in de kleurstelling die je hier ziet, met een zwart bovenwerk van stretch-mesh met een gespikkelde houtskoolafbeelding en een gemarmerde loopzool van gom.

    http://www.zx22boost.com

      June 21, 2022 8:10 PM PDT
    0