Forum » General » Support » Gode Priser på Adidas Superstar

Gode Priser på Adidas Superstar

  • Køb Adidas Superstar har holdt en relativt lav profil efter et vigtigt 50-års jubilæum sidste år, men Las Vegas Raiders wide receiver, Henry Ruggs III, har for nylig udstyret den klassiske sneaker i en iøjnefaldende "Bold Blue" farvevariant. Tilsyneladende inspireret af det forestående koldere vejr, leverer den seneste version af adidas Originals-hæftet et fleece-foret forslag.

    Изображение

    Selvom Adidas Superstar Bedste Priser er blevet en af ​​mærkets mest populære livsstilssneakers, sporer dens rødder tilbage til basketballscenen for over halvtreds år siden. Dens arv på hårdttræ er gentaget i to nye, forårsklare tilbud, der vælger Lakers-venlige farver. Begge skal-tå-stile forkæler sig med ruskindsbaser, som er blevet tonet i pastelgul og lilla og dermed kanaliserer Los Angeles basketballhold.

    Antydninger af sort læder er påført de karakteristiske sidestriber og adidas-mærket hælflig. For yderligere branding detaljer, se de to par "adidas SUPERSTAR" stemplet forfoden af ​​deres laterale sider i guldfolie, samt det klassiske, guld-på-sort trefoil-logo på tungerne. Råhvide snørebånd tilføjer en vintage-følelse til designet, mens de kontrasterer de lyse hvide gummitæer og mellemsål for at fuldende looket.

    Gode Priser på Adidas Superstar har dækket meget af jorden gennem 2020. Og det er passende, da året har markeret silhuettens 50 års jubilæum. Mens snesevis af modellens ensembler har lænet sig op af det konservative spektrum, har nogle skruet op for dristighedsniveauerne til 11. Et kommende damepar er ikke helt så iøjnefaldende som tidligere optagelser, men det hengiver sig til statement-skabende "Silver Metallic" accenter.

    Som en af ​​Shanghais førende destinationer for fodtøj på øverste hylde er ACU blevet benyttet af adidas Originals for at hjælpe med at fejre 50-årsdagen for den ikoniske Adidas Superstar Kvinder/Mænd. Til denne venner-og-familie-affære brugte teamet hos ACU – den første skobutik, der nogensinde er åbnet i byen – traditionelle grafiske temaer om tranen, tigeren og koierne, og blandede de tre væsner på et abstrakt mønster på tværs af overdelen. farveblokering. Yderligere accentuerer det bevidste mix-and-match-tema en reflekterende base, mens en gennemskinnelig ydersål afslører butikkens signaturlogo på fodsengen. Hvert af de 100 par kommer pakket i en skræddersyet skoæske med en elegant rød indpakning og forgyldte illustrationer af de tre dyr.

    www.skoways.com
      November 8, 2021 7:35 PM PST
    0