Forum » General » Support » Adidas Ultra Boost Goedkoop

Adidas Ultra Boost Goedkoop

  • adidas is klaar voor zijn diehard fans om hun liefde voor het merk te tonen met een aankomend pack dat de iconische slogan "Earn Your Stripes" van Tony The Tiger remixt met zijn gloednieuwe "Show Your Stripes"-pack. Geïnteresseerde partijen hebben de keuze tussen twee Adidas Ultra Boost Dames, een in Core Black en de andere in Tech Ink. De kooistrepen op de middenvoet van beide sneakers vallen echt op omdat ze gekleed zijn in Cloud White, passend bij hun iconische BOOST-middenzool.

    Na de aankondiging van vorige week van de langverwachte Adidas Ultra Boost Heren, is adidas' vlaggenschip hardloopmodel nu verkrijgbaar in een "Chalk Pearl" colorway. De sneaker heeft een zeer lichtbeige bovenkant met een tonale drie strepen middenvoetkooi en hielkap met zilveren Ultra Boost-details voor ondersteuning. De klassieke witte Boost-middenzool en een witte Continental-rubberen buitenzool met een kleine lichtblauwe streep ronden de lichte look van de schoen af.

    Na de recente onthulling van een lichtgekleurde "Solar Yellow"-iteratie, is de Adidas Ultra Boost Sale terug in het zwart ... met slechts een vleugje kleur. De nieuwe "Solar Red"-kleurstelling van de extra ademende Adidas Ultra Boost Goedkoop heeft een overwegend zwart Primeknit-bovenwerk met contrast dat wordt geleverd via zonnerode en gele geweven hits overal. Een zwarte Boost-middenzool zorgt voor demping en de schoen is aan elkaar gebonden met een zwarte hielkooi en een duurzame zwarte continentale rubberen buitenzool.

      December 11, 2021 12:56 AM PST
    0