Forum » General » Support » Φθηνα Adidas Terrex

Φθηνα Adidas Terrex

  • Τοποθετημένο ως το φαινομενικό προβάδισμα, το Φθηνα Adidas Terrex προετοιμάζεται για αυτό που η μάρκα διαφημίζει ως την «απόλυτη εμπειρία μεγάλων αποστάσεων». Οι άνετες γόβες ταιριάζουν στον χρήστη με σχεδόν τέλεια ανοχή, ενώ το φαρδύτερο μπροστινό μέρος του ποδιού και το σχήμα rocker προσφέρουν μια ομαλή συνολική διαδρομή. Σόλες Continental, ένα συχνά χρησιμοποιούμενο λάστιχο στο άνοιγμα της ομπρέλας της adidas, στη συνέχεια ρούχα από κάτω, με ρουλεμάν σε ασπρόμαυρο σχέδιο που λειτουργεί παράλληλα με την εξάχνωση του Boost.

    Στη συνέχεια, το εύκαμπτο υλικό ενισχύεται από ένα κλιπ φτέρνας και μια λυγισμένη ράβδο Torsion πάνω από την παχιά ενδιάμεση σόλα Boost, όλα σχεδιασμένα για να εξασφαλίζουν υποδειγματική σταθερότητα που συνοδεύει την παγκόσμιας κλάσης απορρόφηση του αφρού. Adidas Terrex αγορα online Μια στιβαρή εξωτερική σόλα από καουτσούκ Continental παρέχει πρόσφυση που θα παραμείνει δυνατή ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Από χρωματική άποψη, ένας συνδυασμός γκρι και καφέ προσφέρει μια απλή βάση, αλλά μια γενναιόδωρη δόση χαρίζουν τα φωτεινά πορτοκαλί κορδόνια, μια μωβ γλωττίδα έλξης στη φτέρνα και ένας απαλός μπλε τόνος στο τακούνι.

    Αναμφισβήτητα μία από τις πιο κομψές σιλουέτες της τρέχουσας σειράς προϊόντων της adidas, το Αγοράστε Adidas Terrex φθηνα – ο πρωταθλητής της κατηγορίας Outdoor της μάρκας – μόλις κυκλοφόρησε σε δύο ολοκαίνουργια χρώματα για την επερχόμενη ανοιξιάτικη περίοδο πεζοπορίας. Το TERREX Free Hiker, που ήδη διαφημίζεται για το BOOST αντικραδασμικό του επάνω μέρος, το TERREX Free Hiker εμποτίζει πλέον νήματα Parley Ocean Plastic, ένα πρακτικό αποτέλεσμα από τη μεγάλη πρωτοβουλία της μάρκας προς τη βιωσιμότητα και την οικολογική υπευθυνότητα. Το να κάθεται πάνω από το πλεκτό μποτάκι που μοιάζει με κάλτσα είναι ένα εξωτερικό πλαίσιο για προστασία στο κουτί των ποδιών και στη φτέρνα, αλλά χωρίς περιττό όγκο για να διατηρηθεί η αίσθηση που μοιάζει με παπούτσι για τρέξιμο.

    Adidas Terrex Αθλητικά Παπούτσια Ταιριάζει εύκολα στην επιθυμητή αισθητική τους, οι τελευταίοι επιλέγουν πολύχρωμες παλέτες εμπνευσμένες από ρετρό αθλητικά ρούχα, αναπνέοντας αποχρώσεις με βαθύ μπλε δίπλα σε πράσινα κόσμημα και λαμπερές επιτυχίες επώνυμων πορτοκαλιού. Με πιο τεχνολογικό τρόπο, το συνοδευτικό κιτ φορά το εύχρηστο σύστημα κορδονιών Boa, δημιουργώντας κυβερνητικές περιπλοκές σε όλο το προφίλ πάνω από μια απαλή κατασκευή από μαύρο και μπλε. Η ένδυση διαθέτει την ίδια σχολαστική και προσεκτική πινελιά με διάφορες επιτυχίες τυπογραφίας διάσπαρτες σε όλο το σώμα με εξαιρετικά έντονους χαρακτήρες, ολοκληρώνοντας ένα αρκετά ολοκληρωμένο εύρος προϊόντος.

    Όπως και προηγούμενες προτάσεις από τον Γερμανό κατασκευαστή αθλητικών ειδών, τα επόμενα ζευγάρια επιδίδονται σε υλικό Primeknit με βιώσιμη παραγωγή. Adidas Terrex Ανδρικά/Γυναικεία Οι συνθετικές επικαλύψεις και οι τόνοι στο αδιάβροχο επάνω μέρος των παπουτσιών δεν αποσπούν πολύ την προσοχή από τη διάταξη των αντίστοιχων στυλ τους, αλλά η ιστορία αλλάζει όταν επιθεωρείτε την εξωτερική σόλα από καουτσούκ Continental. Εν μέρει trail runner, εν μέρει παπούτσι πεζοπορίας, η τελευταία συνεργασία Parley της adidas διαθέτει πλήρους μήκους αντικραδασμική προστασία BOOST συνοδευόμενη από μπάρα Torsion. Τέλος, η ψηλή σιλουέτα μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα γιακά σαν κάλτσα, με ομοιογενείς γλωττίδες έλξης στη φτέρνα.

    http://www.astirshoe.com

      June 21, 2022 7:51 PM PDT
    0