Forum » General » Support » Adidas Y-3 Pas Cher

Adidas Y-3 Pas Cher

  • Az Vente Adidas Y-3 ezen verziója – az alcímke, amelyet látszólag Yohji Yamamoto vezet – az eddigi legdrámaibb átalakulás. De amikor azt mondom, hogy drámai, akkor leginkább magukra a részletekre gondolok. A színvilág minden bizonnyal minden, csak nem igazodik a divatos komponens Triple Black iránti vonzalmához. Még a márkajelzés is követi a példát, ahogy nekiütközik a nyelvnek és a horgos-hurkos pántnak, amely lejátssza az eredeti rögzítőjét. És bár a burkolat többi része némileg hű lehet a szabványhoz, az oldala hiányzik a három csík használatából. Ez a hozzáadott cipzárnak köszönhető, amely az oldalsó profiltól egészen a középső gallérig beburkol.

    Legújabb kollekciójával az adidas Y-3 tovább utazik a természetbe, vízhatlan felsőruházattal és a Acheter Adidas Y-3 két új színével felvértezve magát. A Rugged GTX Jacketből és a Melton GTX Down Parkából álló ruházati választék Yohji Yamamoto jellegzetes ízét kínálja minden feketéhez. Az első inkább a szél és az eső elleni védelemre helyezi a hangsúlyt, míg a libapellóval töltött párja hideget ad a listához.

    Az évekkel ezelőtti megjelenéséhez hasonlóan a cipő fekete neoprén felsőrésszel rendelkezik, amely a rugalmas pántok sorozatának köszönhetően nyúlik és illeszkedik a lábadhoz. Adidas Y-3 Pas Cher Bőr panelek és velúr díszítik a lábujj/sarkot, illetve a sarokbélést, és robusztus, prémium érzetet adnak a zokniszerű konstrukciónak. Máshol a fehér kiemeli a TPU-t a sarokfülön és a fűzőkön, míg egy törtfehér, vintage-szerű szín jelzi a Tubular termékcsaládból kölcsönzött ikonikus talpat.

    Az alacsonyan nyúló fekete sarokfülön Yamamoto fehéren nyomott aláírása látható, míg a fűzőrendszer művészien dekonstruált megjelenést kölcsönöz leválasztott fehér bőr szempillájával. Chaussures de Adidas Y-3 Egy bőrhüvely nyelv és bőr harisnyabélés elég fokozza az eleganciát. Lent a kétrészes Torsion középtalp egy ezüst X-alakú stabilitási lappal van összekötve, és egészséges adag Boost párnázással a Trefoil Brand technológiájának klasszikus és modern fúzióját mutatja be.

    A gyakran a technikai és a hétköznapi határvonalon álló Adidas Y-3 Hommes/Femmes az időtlen teniszdarabot, a Stan Smith-t veszi át, és lefordítja Yohji Yamamoto saját tervezési nyelvére. Végig leegyszerűsítve és teljesen formahű – csak első pillantásra – a pár a fent említettek lecsupaszított újragondolása, mivel az összes fedőréteget teljesen eltávolították, hogy a készlet minden öltésében sima legyen, vagy inkább annak hiányát. A lábujjdobozokban a lekerekített orr sima fehér bőrből készült; a szemtartó körvonala egyenesen a cikk-cakk perforációig, míg a sarokfül laza körvonalai az “Y-3” logóval díszítve érkeznek.

    http://www.y3shoe.com

      June 21, 2022 7:53 PM PDT
    0